Unfortunately, the roasted Brussels sprouts didn’t make it to the photo shoot…

Roasted Brussels sprouts

325 g Brussels sprouts, thoroughly rinsed, stems removed
60 g almonds
75 g chestnuts
2 garlic cloves, minced
1-2 tablespoons cider vinegar
1-2 tablespoons sesame oil
pepper, to taste
herb salt, to taste

Preheat oven to 200° C.
Cut the Brussels sprouts in halves. In a bowl, toss them with the remaining ingredients until well coated and roast them for about 20 minutes.

Choux de Bruxelles au four

325 g choux de Bruxelles, rincés (les premières feuilles et la queue enlevées)
60 g amandes
75 g châtaignes
2  gousses d’ail, émincées
1-2 cuillères à soupe de vinaigre de cidre
1-2 cuillères à soupe d’huile de sésame
poivre
sel aux herbes

Préchauffer le four à 200°C. Dans un saladier, remuer les choux avec les autres ingrédients jusqu’à ce qu’il soient bien couverts d’huile. Les faire rôtir pendant environ 20 minutes, en remuant une ou deux fois.


Catégories :Uncategorized

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